Dette fotoalbumet skal være en arena for å markedsføre Verdal kommune på en positiv måte. Det skal være en pådriver til å få folk ut å for å oppleve Verdalens mangfold.. Det være seg natur, historiesus, severdigheter eller aktiviteter. Vi vil prøve å knytte trim, opplevelser og historie sammen. Vi vil også prøve å vise storheten i det som er lite. Bilder kan ikke benyttes i andre sammenhenger uten at dette er avklart med "verdalsbilder"!
Ukens bilder
Uke 1031 Andredagen i bryllupet til Ole Bjørgvik og Gunvor Haldås høsten i 1940 . Navnpekere: Eystein Ness - Utlånt av og hjelp til navnsetting, Anna Marie Slottemo.
Uke 1031 Ingeborg Anna og Aneus Prestmo`s familie år 1908 Navnpekere: Eystein Ness - Utlånt og navnsatt av Tormod Prestmo.
Uke 31 Billedvegg med navnsatte bilder Vi henger opp navnsatte bilder på veggen! (under arbeid....)
Uke 1031 Bjønnhiet under Storhavren Foto: Trygve Forberg
6Les om den dramatiske hendinga her i 1886: Klikk her . Legg trimturen eller helgaturen hit!
Parker ved Vaterholmen og følg bekken oppover på vestre side. Se på kartetGPS-spor
Kolbjørn Stensland gjorde et lydopptak med Ellev Ellevsen Stubbe (90) i 1964 om da far hans ( f 1848) og Olaus Buraune skaut bjønn oppi Havra:
Uke 1031 Den siste bjønnjakta i Inndalen Skannet: Ole M. Larsen
Uke 1031 Konfirmasjon på Stiklestad i 1940 . Navnpekere: Eystein Ness Utlånt av Verdal bibliotek, navnsatt av Solveig Ness og Jørgen Johnsen.
Uke 1031 Karolinerrittet 2010 Foto: Ole M. Larsen
Karolinerittet ble startet i 1996 og etter innvielse av karolinerprosjektet i 2000 ble noen fra "De Verdalske befestninger" enig med Joacim Nessil,som arrangerer karolinerrittet, at de skulle møtes på grenserøys 165 B siste dagen på rittet. DVB trommer sammen en del ryttere som årlig tar turen over fjellet. I år var det 9. gangen med hest. Tidligere har Kjell Minsås møtt rittet til fots ved grensen. Det er ingen organisasjon som står bak, men det har utspring fra De Verdalske Befestninger. Karolinerrittet er innom Feviken siste helga i Juli og møtes årlig tirsdagen etter. Flere bilderVideo Denne 175 år gamle veien på 22 km er viden kjent blant sykelister. Bilder fra sykkelturer
Uke 1031 Tur til Vindkleppen på siste skoledag før sommerferien ved Kleppen skole år 1929. Navnpekere: Eystein Ness - Utlånt av Liv Liberg. Navna hentet fra Helgådalens Bildearkiv.
Uke 1031 Fra Skjørholmen i år 1903 . Navnpekere: Eystein Ness Utlånt og navnsatt av Alf Okkenhaug.
Uke 1031 Ferlainne Foto: Eystein Ness xxl
Vilt og bratt men frodig terreng.Må være vanskelige driftsforhold for tømmerhogst. Vegen til Vera opp Brattåsen øverst helt til høyre i bildet. Bildet ble tatt herfra. Denne skogsveien er godt turtips.
Uke 1031 Leirådalinger på tur til Setran omkring år 1935 Navnpekere: Eystein Ness - Utlånt av Oddlaug Sende. Hjelp til navnsetting Anne Lise Johansen og Marit Skjerve
Uke 1031 Skogplanting i Skjørholmsmarka 1951. Navnpekere: Eystein Ness Utlånt av Liv Liberg. Navnsatt av Erling Lademo.
Uke 1030 Olsokdagen ble amfiet fylt til "randen". Foto: Ole M. Larsen
Om lag 47.000 mennesker har besøkt Olsokdagene på Siklestad. 6000 av dem sitter her. Zoom deg "ned" i folkehavet og finn "kjentfolk" : Klikk her. Flere bilder
Uke 1030 Gode nyheter til Aker markeres også av værgudene Foto: Odd Trones
Det var den dagen Aker fikk en betydelig kontrakt - regnbuens fot kom akkurat over området.
Uke 1029 Familiebilde fra Skjørholmen år 1904. Navnpekere: Eystein Ness Utlånt og navnsatt av Alv Okkenhaug Utlånt og navnsatt av Alv Okkenhaug.