Dette fotoalbumet skal være en arena for å markedsføre Verdal kommune på en positiv måte. Det skal være en pådriver til å få folk ut å for å oppleve Verdalens mangfold.. Det være seg natur, historiesus, severdigheter eller aktiviteter. Vi vil prøve å knytte trim, opplevelser og historie sammen. Vi vil også prøve å vise storheten i det som er lite. Bilder kan ikke benyttes i andre sammenhenger uten at dette er avklart med "verdalsbilder"!
Ukens bilder
Uke 0838 Pikekonfirmanter i Vinne og Stiklestad sogn i 1921 Navnpekere: Eystein Ness - Utlånt av Svein Arnt Eklo. Navnsatt av Oddbjørn Øgstad.
Uke 0838 Aneus Rindsem med familien på Melan i 1921 Navnpekere: Eystein Ness - Utlånt av Greta Strand
Uke 0838 Vinne og Verdalsøra sett fra Hellomarka Foto: Ole M. Larsen
Uke 0838 Stiklestad Kirkekor, antagelig på 10-årsjubileet i 1935
Takk til alle som har bidratt med navnsetting. En særlig takk til Eldrid Rygh Haga. Navnpekere: Eystein Ness - Utlånt av Lars Grande.
Uke 0838 Ungdomslaget Arnljot Geline på Stiklestad under en pause ved
Ungdomslaget Arnljot Geline på Stiklestad under en pause ved skogplanting på Ekle i 1925 Navn på ukjente mottas med takk. Navnpekere: Eystein Ness - Utlånt og navnsatt av Oddbjørn Øgstad.
Uke 0838 Snasaelva i Snasadalen Foto: Eystein Ness
Enda et bilde fra vår fjellverden. Hermannsnasa til høyre. I 1718 kom general Armfelt ned denne dalen med sin hær på 10 073 soldater, 6 721 hester og 2 500 slaktedyr!Kart
Uke 0838 På Sagmoen omkring 1914. Navnpekere: Eystein Ness
Mener bildet er fra Sagmoen. Ut fra alderen på Einar antas bildet å være fra ca år1914. Damen til venstre kan muligens være mor til Gustav eller Bergitte. Tidfestet ut fra alderen på Einar. Damen til venstre kan muligens være mor til Gustav eller Bergitte. Utlånt av Kari Nordstrøm. Navnsatt av Kjetil Dillan.
Uke 0837 Fra et sommerbilde til høstens fargespill i fjellet Foto: Eystein Ness
Den som vil oppleve naturens fargespill i fjellet bør ta seg en tur med det første. Myrene har fått sin gul- eller gylden farge. Kommer en opp mot snaufjellet så er bjørka også på god veg til å få guldrakten. Bladene på rypebæra finnes i alle sjatteringer fra grønt til burgunder.
Uke 0837 Familien Bjørgvik foran vegvokterboligen i Vaterholmen omkring 1934
De to eldste barna, Ole og Knut var ikke til stede. Bygningen er flyttet til museumsområdet på Stiklestad. Navnpekere: Eystein Ness - De to eldste barna, Ole og Knut var ikke til stede. Bygningen er flyttet til Museèt på Stiklestad. Utlånt av Josef Bjørgvik.
Uke 0837 En sommer er over Foto: Ole M. Larsen
Denne badeplassen vil bli enda mer attraktiv når moloen nærmest elveløpet blir fjernet.
Uke 0837 På trappa oppi Tømte i Sul i 1921 . Navnpekere: Eystein Ness Utlånt og navnsatt av Oddbjørn Øgstad
Uke 0837 Dragspel på vegen i Vuku omkring 1936 Navnpekere: Eystein Ness Utlånt og navnsatt av Gunnar Liff
Uke 0836 Nå er tyttebæra moden i enorme mengder Foto: Rune M. Larsen
Ætte bertur'n kan du kos dæ me nystækt våffel å troillkræm attåt.
Uke 0836 Gutter i Vuku med geitekillinger omkring 1938 Navnpekere: Eystein Ness - Utlånt og navnsatt av Gunnar Liff