Warning: Illegal string offset 'BeforeShowRow' in /customers/a/3/8/verdalsbilder.no/httpd.www/Og_publiserte_events.php on line 8 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/a/3/8/verdalsbilder.no/httpd.www/Og_publiserte_events.php:8) in /customers/a/3/8/verdalsbilder.no/httpd.www/Og_publiserte.php on line 665 Publiserte bilder
Avishistorien Verdalsbilder Verdal kommune

Publiserte gruppebilder      ** Hold markør over bildet for mer info *    ** Klikk på bildet for å få se alle navna **
       
Kurset ble avholdt i Bedehuset. Bildet utlånt av Rune Musum. Navna hentet fra Helgådalens Bildearkiv.
 Husstellkurs i Helgådalen i 1943 (            
       
John Nelius Andersen var født i 1859 på Eklovald, sønn av handelsmann Anders Halvorsen, Trondheim, og Marta Nilsdatter, som var datter av husmann Nils Larsen Eklovald.
 Første og eneste husmann på Tillerenget søndre omkring 1900.            
       
Den 15. april 1945 blir Helgådalen sentral etablert. Den plasseres på Kolstad nedre og Julius Kolstad blir stasjonsholder fram til automatiseringa i 1967. Fra gamle notater etter Julius, er høyeste antall abonnenter på sentralen 43. Den første abonnenentlista er ikke datert, men den er helt sikkert fra før 1948. Den viser at det er 30 abonnenter og at det er opp til tre stk. på hver linje. For at abonnenten skulle vite hvem som skulle svare, var det bestemte ringesignaler til hver enkelt. Ett signal var til sentralen, to signal til a-abonnent, tre signal til b-abonnent og fire signal til c-abonnenten. Artikkel om telefonen i Verdal finnes i Helgådalsnytt, årgang 1992. Bildet utlånt av Rune Musum.
 Telefonsentralen for Helgådalen omkring år 1965 (            
       
Navnsatt bilde utlånt av Rune Musum.
 Folk på Kolstad Søndre i år 1918             
       
Bildet utlånt av Andreas Haugan.
 Konfirmanter i Vuku år 1931(            
       
Bildet utlånt av Ivar Storstad. Hjelp med navna, Alv Okkenhaug.
 50-årskonfirmanter i Vuku år 1991