Forretningsfolk fra Bakkenget i Volhaugen i 1886. (fa)¤Faren var gårdbruker og tømmermann Sevald Nilsen på Bakkenget i Volhaugen. Shephenias hadde et godt hode og gjorde det bra i forretningslivet. Etter hvert endte han opp som en nokså velstående grosserer i Kristiania. Hva slags varer han grosserte i har jeg ikke funnet ut. Etter børskrakket 1929 tapte han hele formuen og gikk konkurs i 1932. Juliane var butikkjomfru hos broren. Fikk senere egen forretning i Ruseløkkveien. Bildet med opplysninger utlånt av Gunnbjørn By.¤
Forretningsfolk fra Bakkenget i Volhaugen i 1886..
  Se flere navnsatte bilder
Før markør opp til haka på personene for å få opp navn
  

Forretningsfolk fra Bakkenget i Volhaugen i 1886. -- Faren var gårdbruker og tømmermann Sevald Nilsen på Bakkenget i Volhaugen. Shephenias hadde et godt hode og gjorde det bra i forretningslivet. Etter hvert endte han opp som en nokså velstående grosserer i Kristiania. Hva slags varer han grosserte i har jeg ikke funnet ut. Etter børskrakket 1929 tapte han hele formuen og gikk konkurs i 1932. Juliane var butikkjomfru hos broren. Fikk senere egen forretning i Ruseløkkveien. Bildet med opplysninger utlånt av Gunnbjørn By.

Har du korrigeringer, nye navn eller en kommentar?    Ring eller send sms til 472 97 311 eller 456 00 950
Det beste er å sende en E-post til: post@verdalsbilder.no Tips noen  om dette bildet  : Klikk her
Forstørre bildet
Bruk ctrl-knapp + musehjul oppover for å forstørre bildet.  Bruk ctrl-knapp + musehjul nedover for å forminske bildet
Du kan også bruke "ctrl-knapp" samtidig med "+" og "-" på det numeriske tastaturet. "Ctrl" og "*" (eller null) tilbakestiller størrelsen.


Info om bildet
Hjelp
Send E-post til VB